2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Torkán akadt a falat – lebuktatta a térfigyelő (Szerencs Rk. – B-A-Z. MRFK)
Torkán akadt a falat – lebuktatta a térfigyelő (Szerencs Rk. – B-A-Z. MRFK)

Torkán akadt a falat – lebuktatta a térfigyelő (Szerencs Rk. – B-A-Z. MRFK)

Torkán akadt a falat – lebuktatta a térfigyelő (Szerencs Rk. – B-A-Z. MRFK) Hasznos szolgálatot tett a Szerencsen is működő térfigyelő rendszer. Lakhelyelhagyási tilalmát szegte meg egy taktaszadai férfi.

A Szerencsen működő térfigyelő rendszer kezelője vette észre, hogy D. J. taktaszadai férfi betér egy helyi falatozóba. Ez még nem ütközik a Büntető Törvénykönyvbe, és név szerint sem ismer mindenkit a rendőrség. A taktaszadai férfivel szemben azonban több bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el, azaz a települést nem hagyhatta volna el. A kezelő értesítette az ügyeletest, aki azonnal a helyszínre küldte a rendőrjárőrt, akik igazoltatták D.J-t, majd előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, egyben értesítették a bíróságot.

Garázdaság a szerencsi állomáson

 

Kiöntötte kávéját K. V., garázdaság lett a vége az estig tartó mulatozásnak. A szerencsi vasútállomás egyik restijében a zárórára készülődő alkalmazott megvárta, amíg a vendégek elfogyasztják a korábban kikért italukat, így K.V. mezőzombori lakos még egy fél decire vonatkozó kérésének azonban már nem tett eleget. A vendég az előzőekben kikért kávéját dühében a földre öntötte. A nemtetszésének ily módon is hangot adó K.V. csak két másik vendég rábeszélésére hagyta el az üzletet.

A peronon viszont folytatódott a hangoskodás. A kitessékelt mezőzombori férfi a kezében lévő dobozos sörrel arcon öntötte a korábban őt kivezető szerencsi férfit. Az eseményeknek az időközben kiérkező rendőrök vetettek véget, K. V.-t előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, s vele szemben garázdaság miatt indítottak eljárást.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…