2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Őrizetben a garázdák, tolvajok és rendzavarók

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság három szendrőládi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint Kazincbarcikán, a Hadak útján egy szórakozóhely előtt 2013. november 3-án 1 óra 40 perckor előzetes szóváltást követően két férfi és fiatalkorú társuk bántalmazott két 22 éves múcsonyi férfit. A bejelentést követően a rendőrök azonosították és a helyszínen elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra a 20 éves R. Andrást, a 20 éves L. Alexet és 17 éves fiatalkorú fiú társukat.

 

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság három arlói lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint Arlón, a Hunyadi úton 2013. november 3-án 19 óra 30 perckor előzetes szóváltást követően két férfi és fiatalkorú társuk botokkal bántalmazott öt helyi lakost. A bejelentést követően a rendőrök azonosították és a helyszínen elfogták, majd előállították a 19 éves V. Gyulát, a 36 éves V. Tibort és 16 éves fiatalkorú fiú társukat.

 

A megye rendőri szervei 2013. november 3-án nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság három tetten ért tolvajjal, egy férfivel szemben garázdaságért, továbbá egy másikkal rendzavarás elkövetéséért alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést. A sátoraljaújhelyi és kazincbarcikai rendőrök egy-egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe tulajdon elleni szabálysértésért, míg az ózdi rendőrök egy másikat garázdaság elkövetéséért.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. november 3-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei 2013. november 3-án közúti ellenőrzésen egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…