2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A játék/színben minden nap történik valami

És mennyi szerelem – Rendezők a Sirályról
A magyar színház történetében egyedülálló vállalkozás, hogy Csehov Sirály című drámáját a színház idén két különböző szereposztásban, két rendezésben mutatja be.
Az előadások rendezői Kiss Csaba és Rusznyák Gábor, a közönség előtt nyílt vitában, beszélgetésben próbálják körüljárni, hogy mit jelent számukra Csehov egyik legmélyebb és legszebb darabja. Két rendezői vízió, két értelmezés, két világ. A beszélgetést az előadások dramaturgjai, Dancsecs Ildikó és Cseh Dávid vezetik. A néző – reméljük, közbeszól.

Ingyenes, kérjük regisztrálj a lenti elérhetőségek egyikén.

 

November 8., péntek 17 óra

Találkozások – Erdélyi költők Miskolcon

Kovács András Ferenc és Demény Péter                                                                      

A különleges hangulatú, baráti találkozón Salat Lehel látja vendégül a két jeles erdélyi költőt, hogy életükről, élményeikről, tapasztalataikról és természetesen versekről beszélgessenek, muzsika mellett. Verseiket Rusznák András, Zayzon Zsolt, Gyuriska János, Kokics Péter, a Miskolci Nemzeti Színház művészei szólaltatják meg. Közreműködik a Miskolci Balett.

Jegyár: 1000 Ft, diák és nyugdíjas: 800 Ft

 

November 9., szombat 20 óra

Vivat Bacchus! – Szüreti- és bordalok Regős Zsolt szerkesztésében

Színházunk férfikórusa szüreti- és bordalokból, humoros szüreti történetekből összeállított műsorral várja a borkultúra és a zene szerelmeseit, azokat a bölcseket, akik tudják, hogy egy kellemes órában úgy sűrűsödik az életöröm, ahogyan az érett szőlőszemben a nyári napsütés.

Jegyár borkóstolóval: 1000 Ft

 

November 10., vasárnap 11 óra

OTAKU- Otthon Japánban

A furulyázó szellem

Egy több mint ötszáz éves színház, táncelőadás a szellemeknek. Maszkok, kimonók, kórus, furulya és dobok játéka. Ősi zen buddhista rítus Japánból. Ezzel az archaikus és egzotikus színházzal ismertetjük meg a közönséget. Acumori, a furulyázó szellem története a Játék/szín színpadán!

Ha érdekel a japán kultúra, vagy csupán kíváncsi vagy, miért rajong érte ennyi ember, gyere és merülj el velünk hónapról hónapra a keleti csodákba! Házigazda: Cseh Dávid

Jegyár: 800 Ft

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…