2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Meccs: négy előállítás

A rendőrség a Miskolcon 2013. november 2-án megrendezett DVTK – FTC labdarúgó mérkőzéssel összefüggésben összesen 4 személyt állított elő. A Készenléti Rendőrség X. Bevetési Osztályának munkatársai két személlyel szemben intézkedtek, akik a labdarúgó mérkőzés előtt az Újgyőri főtéren összeverekedtek. További két szurkolót pedig a rendezők vezettek ki a stadion egyik szektorából és adták át őket a járőröknek, mert azok a mérkőzés alatt egymásnak estek.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított személyekkel szemben a rendőrség garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 A Készenléti Rendőrség járőrei a mérkőzés ideje alatt a városban biztonsági intézkedésként további egy sérült személy mentővel történő elszállításához nyújtottak segítséget.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…