2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A fiatal kamionversenyző sérülten is szívesen sportolt a gyerekekkel

A fiatal kamionversenyző sérülten is szívesen sportolt a gyerekekkel

Major Benedeket, az Oxxo Racing fiatal kamionversenyzőjét sérülése sem akadályozta meg abban, hogy részt vegyen a Rákosmente főterén megrendezett hétvégi közösségi programon, ahol híres sportolók szórakoztatták a gyerekeket. A családi programon Benedek legújabb sikeréről is beszámolt: a mindössze 17 éves pilóta végre megszerezte jogosítványát, így mostantól nem csak a versenypályán láthatjuk előzni.
A hétvégén Rákosmentén rendezték meg a főváros egyik legizgalmasabb őszi közösségi rendezvényét, amelyen kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a számukra érdekes programokat. Az esemény legizgalmasabb része azonban kétségtelenül az volt, amikor a kerületi iskolások alkotta csoportok híres sportolók vezetésével mérték össze erejüket. Az olimpikonok és Európa-bajnokok mellett Major Benedek, minden idők legfiatalabb és már most komoly eredményeket elérő kamionversenyzője is segített a gyerekeknek. A Kamion Európa Bajnokság idei szezonjában négy futamgyőzelmet szerző pilótát az sem tartotta vissza, hogy lábsérülésének köszönhetően járógipszben tudott csak részt venni az eseményen.

Benedeket egy csöppet sem zavarta ez a kis „akadály”, sőt, arról is beszámolt, hogy nem rég újabb sikert ért el a volán mögött. Igaz, ezúttal már a magyar közutakon kellett bizonyítania. Habár a 17 éves fiú már jó ideje rója a versenypályákat többtonnás kamionjával, jogosítványa eddig fiatal kora miatt még nem lehetett. Most azonban végre ez az akadály is elhárult, és ennek eredményéről mi is meggyőződhettünk a hétvégén, hiszen a rákosmentei rendezvényen Benedek büszkén mutatta meg nekünk frissen szerzett jogosítványát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…