2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Megszűnt az útlezárás a 3-as számú főúton-képekkel videóval

Megszűnt az útlezárás a 3-as számú főúton-képekkel videóval

A rendőrség a 3-as számú főút Nyékládháza és Mályi közötti szakaszán feloldotta a halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt elrendelt útlezárást.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2013. október 26-án valamivel 8 óra előtt a 3-as számú főúton, Mályi és Nyékládháza között két autó frontálisan ütközött. A baleset következtében az egyik jármű vezetője, egy 42 éves egri férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó négy utasát, köztük két gyermeket és a másik jármű vezetőjét a mentők kórházba vitték.

A helyszínelést a balesettel érintett útszakasz teljes zárása mellett hajtotta végre a rendőrség, melynek idejére a közlekedőket a járőrök a 3-as számú főútról Kistokajnál és Nyékládházánál az M30-as autópályára terelték. Az érintett autópálya-szakaszt az autósok a terelés ideje alatt díjmentesen vehették igénybe.

A baleseti helyszínelés miatt elrendelt útlezárást 11 óra 40 perckor a rendőrség feloldotta, így az autópálya kezelője 12 órától az M30-as autópályán a díjmentességet megszüntetve a szokásos díjszabásokat léptette érvénybe.

A baleset körülményeit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt elrendelt büntetőeljárásban igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek