2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Idősek Világnapja

Idén október 18-án köszöntötték Bükkaranyos idős embereit. Az Önkormányzat és az Idősek Klubja által szervezett ünnepségen szép számmal vettek részt az „ünnepeltek”.

A műsort a helyi Jégmadár majorett csoport fellépése nyitotta meg, majd Nagy Józsefné az Idősek Klubja köszöntötte a megjelenteket. Az általános Iskola diákjainak műsorát követően Tállai András a Belügyminisztérium Önkormányzatokért Felelős Államtitkára, Országgyűlési Képviselő köszöntötte az időseket, megköszönve eddigi munkájukat, építő tevékenységüket és felhívta a fiatalabb generációk figyelmét a gondoskodás felelősségére.
Nagy Lajos polgármester, is köszöntötte Bükkaranyos szép korú lakóit, külön köszöntve a két legidősebb  lakost, Pázmándi Barnabásnét, Eszter nénit , aki 1919. december 25-én született és Tóth Lajos bácsit, aki 1920 november 24-én látta meg a napvilágot Bükkaranyoson. Sajnos egészségi állapotuk nem tette lehetővé, hogy részt vegyenek az ünnepségen, így a polgármester otthonukban köszöntötte Őket és adta át az Önkormányzat ajándékát.
A köszöntők és versek után, a vendéglátás alatt Komáromi Pisti dalait élvezhették a résztvevők, akivel együtt énekelték az ismert nótákat.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…