2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Egy helyet javítottak az MVSI tornász-lányai

Egy helyet javítottak az MVSI tornász-lányai

Az MVSI tornászai  október  19-én,  Budapesten  a leány ifjúsági  II. osztályú  csapat- és egyéni magyar bajnokság döntőjében voltak érdekeltek. Tar Miklós tanítványai a tavalyi ötödik helyhez képest egy pozíciót javítottak.   – A negyedik hely lehetett volna jobb is, ha mindenki a maximumát nyújtja, de a nagy feladat és izgulás több rontást hozott, így ha nem is sokkal, de lemaradtunk a dobogóról – értékelt a mester.  – Az egyéni versenyben is több rontás miatt nem tudtunk az élmezőnybe kerülni. Dicséretes Hajdú Daniella egyéni összetettben elért  9. helyezése, valamint a szerenkénti versenyben talajon elért második és gerendán a nyolcadik helyezése. A többiek több hibát vétettek, így csak a mezőny második felében végeztek.  A jövőben sokat kell javulnunk a gyakorlatok különösebb rontások nélküli bemutatásában, a kivitelezés pontosságában, erőnlétben és a küzdeni tudásban.

Eredmények

Csapat:  1.. Pécsi TE, 359,600 pont, 2. Postás SE, 340,698, 3. Dunaferr SE, 340,448, 4. Miskolc VSI, 339,600.

Egyéni összetett: 9. Hajdú Daniella,…15. Fekete Blanka, …17. Kondás Enikő, 18.Szabó Laura, 19. Halász Viktória az ugrást kihagyta). 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek