2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Fónagysági emlék

… pályázatot hirdet az ÉSZAKERDŐ Zrt.
„Itt hagyjuk örökre a szívünk egy darabját, és ha tudunk, jövünk” – diósgyőri általános iskolások bejegyzése a Bagoly-vár Erdészeti Erdei Iskola emlékkönyvében. Az erdő élővilágával ismerkedve, sok százan töltöttek már el hosszabb-rövidebb időt Fónagyságon.
Kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen élményeket szereztek itt a gyerekek. Ezért társaságunk, az ÉSZAKERDŐ Zrt. pályázatot hirdet olyan csoportok számára, akik az elmúlt években vendégeink voltak. December 20-ig csoportonként egy legfeljebb 4000 karakteres prózát vagy verset várunk az erdei iskolában eltöltött napokról. Természetesen minden csoport pályázhat akár mind a két műfajban is. A legjobbak értékes díjakat vehetnek át. A beérkezett alkotásokat a „FÓNAGYSÁGI NAGY EMLÉKKÖNYV” lapjaiként kiállítjuk az erdei iskolában, de megjelentetjük az ÉSZAKERDŐ Zrt. honlapján és Facebook oldalán is. A pályázattal kapcsolatban további információ a www.eszakerdo.hu internetes oldalon található – tájékoztatott Rencsiné Ágh Márta, humánpolitikai osztályvezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…