2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Két nap alatt bíróság elé állították a szeméremsértőt

A bejelentéstől számított három órán belül a rendőrök elfogták azt a nemi szervét mutogató férfit, aki, hogy későbbi azonosítását megnehezítse arcszőrzetét is leborotválta.
A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság 2013. október 15-én szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben. A megyei rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába aznap 17 órakor telefonon érkezett bejelentés szerint a zempléni város egyik garázssora mellett egy kapucnis, körszakállat viselő férfi nemi vágyának kielégítése céljából fiatalkorú lányoknak a nemi szervét mutogatta.

A közrendvédelmi szolgálati ág munkatársai jó hely- és személyismeretének köszönhetően, a kapott személyleírás birtokában, a járőrök azonosították, felkutatták és a lakásáról előállították az ügy későbbi gyanúsítottját, a helyi 26 éves T. Istvánt.

A nyomozóknak később részletes beismerő vallomást tett férfi elmondta, hogy az eset után korábban viselt körszakállát nyomban leborotválta.

 

A három órán belül kézre kerített, magamutogató férfivel szembeni nyomozást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság 2013. október 17-én gyorsított eljárásban, bíróság elé állítási javaslattal fejezte be.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…