2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Reagálás az E.ON-nal kapcsolatos nyilatkozatokra

A Jobbik emlékeztet mindenkit, különösen a szocialistákat, hogy a nemzeti párt elsőként már januárban az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottságának összehívását kezdeményezte, tavasszal pedig megtette a feljelentését az E.ON többszörös áron történt visszavásárlása miatt.

Az MSZP erőlködése az energiaszolgáltató vonatkozásában különösen pofátlan, hiszen éppen az ő kormányzásuk alatt adták el külföldieknek a földgázcégeket áron alul, amelyeket most a Fidesz az idegen multiknak kedvezve, horribilis áron vásárolt vissza. Emellett éppen az MSZP miatt hiúsult meg az ügyben a vizsgálóbizottság felállítása, hiszen a szocialisták visszavonták aláírásukat a saját maguk által indítványozott bizottság felállítását kezdeményező ívekről.

A szocialistáknak és a Fidesznek – amely szintén nem támogatta a kivizsgálást – arra a költői kérdésre kéne választ adniuk, hogy miért állt össze sokadjára a mutyi-nagykoalíció a korrupciógyanús E.ON-ügylet kapcsán, miért falaz egymásnak az elmúlt 24 évben számos lenyúlásban érintett két párt. Az MSZP és a Fidesz csaknem negyedszázados mutyipolitikájának elszenvedői a kormánykárosultaknak nevezhető tisztességes emberek. A Jobbik hatalomra kerülése esetén minden mutyit kivizsgál, s határozottan elszámoltatja panamában érintett pártokat és a gyanús ügyletek haszonélvezőit a vagyonelkobzástól sem riadva vissza.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…