2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rajtszám-felmutatásával ingyenes

„Mosolymúzeum” a MŰHA-ban
A Miskolci Barátság Maraton hivatalos kísérőrendezvényeként, a verseny napján, október 27-én, vasárnap, 15 órától, a Művészetek Házában (MŰHA) színvonalas kulturális program megtekintésére is lehetőség nyílik. A „Mosolymúzeum” elnevezésű zenés anekdóta-délutánon régi korok, híres emberei kapnak szerepet
. „ A test fáradtsága, a lélek felüdülése” mottót viselő eseményen megjelentek Ady, Babits, József Attila, Pilinszky, Radnóti és társaikról szóló anekdotákat, valamint verseiket hallgathatják meg, értő tolmácsolásban, különös tekintettel a minden korban azonos lelki háttérre. Az eladást – a Zeneművészeti Egyetem hallgatóinak jóvoltából – zenei betétek színesítik.  A Teljes Szívvel Közhasznú Alapítvány műsorát Koleszár András fogja át, aki egyebek mellett a legutóbbi sikeres közös rendezvényen, a Cipő-emlékesten is közreműködött. Ez utóbbi programot a Miskolci VTV rögzítette, majd műsorra is tűzte.
A „Mosolymúzeum” –ot a középiskolás diákok számára is ajánlják, annál is inkább, mert az kapcsolódik a tananyaghoz és bármikor újra előadható.
A Miskolci Barátság Maraton résztvevői rajtszámuk felmutatása ellenében, díjmentesen tekinthetik meg a programot, míg a további érdeklődők 500 forintért válthatnak belépőt. A fentieken kívül a szervezők térítésmentes belépést biztosítanak nyugdíjas kluboknak és hátrányos helyzetű embereknek is.
A belépő, illetve a támogatói-jegy megvásárlásával a Teljes Szívvel Közhasznú Alapítvány önkéntes segítő programjainak megvalósítását segíthetjük elő.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek