2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

oxigénről arttérben

az oxigénről szól az arttér október 16-án szerdán 17 órától a Lézerpont Látványtárban. És hogy miért beszélünk erről a színtelen, szagtalan, íztelen, kétatomos molekulából álló anyagról, melyet egy angol kémikus fedezett fel?

Nos mert a földkéreg súlyának fele oxigén. A földi élet elengedhetetlen feltétele, az atmoszféra 21% oxigént tartalmaz…. és még sokáig sorolhatnánk az okokat, melyeket arttérben majd módszeresen kifejtünk tudományosan és persze könnyedén, hiteles kísérletekkel és játékokkal! Vendégünk lesz a Kaqun Egészségközpont és Fürdőház, melynek filozófiája a természetességben rejlik. Minden jelenlévő arttér látogató ötven perces fürdőkúrát kap ajándékba. Bemutatkozik a Herman Labor – diákok segítségével oxigénkísérleteket végzünk. Orvosok az oxigén szervezetre gyakorolt hatását, kozmetikusok pedig az oxigénterápia bőrre kifejtett jótékony erejét taglalják, de a meditációs gyakorlatokat ismerők sem maradnak távol. Lesz szó légzéstechnikáról és számtalan játékkal bizonyosodunk meg róla, ki miként bánik a levegővel. Finom teákat kínál a Zöld Sárkány Teaház. Izgalmas lesz, jöjjenek! (Cikkek, fotók és filmes beszámolók a www.arttermiskolc.hu oldalon. Ugyanitt valamennyi beszélgetést élőben sugározzuk.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek