2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Depresszió – Csak a zene

Rendhagyó klip, speciális kiadvány, és turné
Speciális kiadvánnyal jelentkezik október 2-án a Depresszió. A két új dalt, valamint 14 koncertfelvételt tartalmazó, Csak a zene című lemez terjesztése is speciális, hiszen a HammerWorld magazin ingyenes mellékleteként szerezhető be az újságárusoknál.

„Javában írjuk a következő nagylemez anyagát, de a jövő őszi megjelenésig is szerettünk volna 1-2 új dalt bemutatni. A koncerteken nyújtott teljesítményünkben is igyekszünk folyamatos fejlődést mutatni, ezért fontosnak tartjuk, hogy időről-időre dokumentáljuk azt. Így lehetőségünk nyílik arra, hogy a korábbi dalaink frissebb hangzású, mai tudásunkkal előadott változatait, otthoni környezetben is hallgatható formában mutassuk be.” – mondta Halász Ferenc, énekes-gitáros.
A címadó dalhoz klipet is forgatott a Depresszió a Pixel Film stábjával, (A klip linkje: http://youtu.be/oSCWzR1x9nc) amiről így nyilatkozott a frontember:
„Mivel a dal is rendhagyónak mondható a korábbi anyagainkhoz képest, ezért olyan ötleteket próbáltunk megvalósítani a Tokay Péter rendező által vezetett stábbal, amik elütnek az eddigi 17 videoklipünkben látottaktól. Mindenkinek megtetszett ez a zeneileg lazább ötlet a csapatban, és mivel amúgy is van egy vidámabb, bulizósabb oldala a zenekarnak, ezért arra gondoltunk, hogy erre hegyezzük ki a kiadványt és a klipet. Ennek ellenére is akad benne mondanivaló bőven, csak nem csatakiáltás, hanem gúnyos mosoly formájában.”    
A Csak a zene másik új dalát, már meghallgathatóvá tette a zenekar, egy szöveges videó kíséretében (link: http://youtu.be/KRP1srzUjTI), és a megjelenést követően, minden héten két új koncertfelvételt tesznek elérhetővé az anyagról, a hivatalos Youtube csatornájukon (link: http://www.youtube.com/depressziomusic).
A kiadványhoz turné is kapcsolódik, amire friss műsorral, valamint a két új dal koncertváltozatának premierjével készül a Depresszió. A Csak a zene turné különleges vendégeként a Junkies is színpadra lép október 11-én Győrben, 19-én Miskolcon, 25-én Szegeden, valamint november 15-én Pécsett, és 16-án Veszprémben. Október 12-én a Tankcsapda, a Road, valamint a Kowalsky meg a Vega társaságában lép fel Szombathelyen a Depresszió. Október 18-án egy speciális klubkoncert keretein belül mutatja be új anyagát a zenekar Debrecenben. Egy közvetlen és forró hangulatú bulira készülnek, ami azért is különleges a csapat és a rajongóik számára, mert 10 éve nem léptek fel ilyen méretű helyen a városban. Az országjárás záró koncertjére november 23-án kerül sor, a budapesti Petőfi Csarnokban. A nagyszabású rendezvényen a Depresszió mellett fellép még a Subscribe, a Leander Rising, és a Bloody Roots. A turné állandó vendégei a Csakazértis, és a Sunset  zenekarok lesznek. 
A turnéstart előtt, október 4-én a Syma Csarnokban közönségtalálkozót tart a zenekar, a Hangfoglaláson. 15 órától várnak minden érdeklődőt a Hangszerarzenál standjánál, ahol egy baráti csevegés mellett, akár az általuk használt hangszereket is ki lehet próbálni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek