2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Elszíneződött a szonda

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A Miskolci Rendőrkapitányság 2013. szeptember 29-én nyolc főt vett szabálysértési őrizetbe tulajdon elleni szabálysértés, míg két személyt garázdaság miatt.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság három helyi férfival szemben. A nyomozás adatai szerint vasárnap délután három férfi Miskolcon a Szentpéteri kapuban előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást. A rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 35 éves E. Ákost, az 52 éves R. Ferencet és a 42 éves M. Árpádot.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt, anyagi káros ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain, bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…