2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Elég volt az idegenek bűnözéséből!

Megvert és kirabolt egy debreceni férfit vasárnapra virradó éjjel három nigériai bűnöző. Az volt az oka a bűncselekménynek, hogy a magyar férfi rájuk szólt, ne dohányozzanak a társasház folyosóján. Az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett. A Jobbik a közelmúltban többször felemelte a szavát az utóbbi időben Debrecenben tapasztalható bűnözési hullám miatt, ami a városunkba özönlő bevándorlóknak volt „köszönhető”. Az Európai Unió liberális migrációs törvényeket kényszerített hazánkra, ezért a valóban nehéz sorsú menekülteken túl rengeteg bűnöző elem is érkezett a debreceni menekülttáborba.

Ahogyan minden magyar állampolgártól, úgy a bevándorlóktól, a menekültektől is elvárható, hogy betartsák a hatályos törvényeket. A hétvégi eset is azt bizonyítja, hogy a bűnözés terén még mindig komoly problémák vannak az idegenekkel.

A Jobbik debreceni frakciója szerint szigorítani kellene a bevándorlási és az idegenrendészettel kapcsolatos törvényeket, hogy a hasonló bűncselekményeket elkövető gazembereket azonnal ki lehessen utasítani az országból. Továbbra is követeljük a debreceni menekülttábor zárt táborrá nyilvánítását, ahogyan már korábban megígérte Pintér Sándor belügyminiszter. Itt lenne az ideje, hogy végre nyugalomban élhessenek a debreceni polgárok!

A Jobbik debreceni frakciója

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…