2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. szeptember 18-án tizenkét főt vettek szabálysértési őrizetbe, lopásért, tiltott kéjelgésért és garázdaságért.

A Miskolci Rendőrkapitányság többek között bolti lopásért vette szabálysértési őrizetbe az 53 éves B. Róbertet. Az ongai férfi az egyik helyi élelmiszerboltból akart eltulajdonítani több tábla csokoládét, pár csomag kekszet és ételízesítőt, de tetten érték. A 41 éves O. Viola pedig Miskolcon a Bors Vezér úton, védett övezetben kínálta szexuális szolgáltatásait, őt tiltott kéjelgésért vette őrizetbe a hatóság.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi káros ütközés egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek