2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Útvesztőben Csöbör útravalója

Száraztészta után most az útravaló ösztöndíjjal kampányol Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő, miközben még a tavalyi juttatások sincsenek kifizetve – hívta fel a figyelmet hétfői sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője. Mit mondta, nem ártana, ha Csöbör Katalin az üres szavak helyett inkább dolgozna, és szakmailag is körüljárná azt a kérdést, amivel kampányol. A politikus emlékeztetett, áprilisban jelezte először a Fidesz országgyűlési képviselői felé, hogy elmaradt a tavalyi útravaló ösztöndíjak kifizetése. Akkor ennek hatására az érettségizők és tanáraik meg is kapták jogos járandóságukat, a szakképzésben részt vevőknél azonban erre mind a mai napig nem került sor.

Pakusza ennek kapcsán ismét felszólította Csöbör Katalint, töltse meg tartalommal a kampányt: üres szavak helyett hasson oda, hogy a miskolci és borsodi tanárok valamint diákjaik megkapják a ki nem fizetett ösztöndíjakat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ha lemaradtál vagy kimaradtál
Bizonyára sokan vannak azok, akik a február 15-i megadott határidőig nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, most mégis úgy döntenek, hogy szeptem…