2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Választási kampány dugókkal

Az iskolakezdés óta szinte lehetetlenné vált a közlekedés Budapesten, mert jóformán egyszerre kezdődött el az összes útfelújítási munka.

Nem véletlenül. Szándékosan időzítették úgy a város feltúrását, hogy jövőre, a választások előtt lehessen majd felavatni az új útszakaszokat, a hosszú évekig a Fidesz által akadályozott, és 2010 óta is folyamatosan késő, az eredetileg tervezettnél rövidebb, megcsonkított négyes metrót. A politikai érdekek újra felülírták a szakmai ésszerűséget.
Ha Tarlós Istvánnak lenne valós teljesítménye, nem kellene ilyen módon megpróbálnia elhitetni velünk, hogy mégis csinált valamit.
A fideszesek ismét lenézik a budapestieket. Azt hiszik, hogy fővárosiak egy-két jól időzített szalagátvágástól elfelejtik az elmúlt három év semmittevését, a tervszerűség hiányát, az elvett forrásokat, azt, hogy a méregdrágán működő Budapesti Közlekedési Központ képtelen a közösségi közlekedés és az autóforgalom összehangolására.
Tévednek. A budapestiek jövőre a Főváros és a fővárosiak érdekeit képviselő főpolgármestert és közgyűlést választanak majd Orbán Viktor helytartói helyére.

Élő Norbert
koordinátor DK Budapest


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek