2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A nyugalom szigetére beköltözött a félelem

Sokként ért bennünket a kuruc.info hasábjain megjelent újabb Vas megyei, brutális cigánytámadás híre. Különösen megrázó, hogy a vasi cigányterror újabb, celldömölki áldozata egy védtelen, életét becsületesen végigdolgozó szépkorú, 80 éves asszony. Úgy tűnik, Vas megyében a rezsicsökkentés megvédését szajkózó kommunikációs trükkök helyett a regnáló hatalomnak a közbiztonság megteremtésére kellene nagyobb hangsúlyt fordítania.
Számunkra elfogadhatatlan, hogy sötétedés után a megye bármelyik településén veszélyes legyen az utcán sétálni. Borzalmas, hogy a munkát csak elmondásokból ismerő fiatalok kedvtelésből, játszi könnyedséggel kirabolhatják a kiszolgáltatott és békés állampolgárokat. A Jobbik Magyarországért Mozgalom Celldömölki Alapszervezete és Rába Kálmán, a Vas Megyei Közgyűlés képviselője a Vas megyei rendőrfőkapitány irányába hivatalos formában is kifejezi tiltakozását az agresszív cigányok cselekedete miatt, valamint választ vár arra a kérdésre, hogy a lakosság elől miért titkolják el a cigányok által elkövetett brutális bűncselekményeket.

Meggyőződésünk, hogy Vas megye eddigi, többé-kevésbé kielégítőnek nevezhető közbiztonságát meg kell védeni a renitens személyektől és a belső migráció okozta negatív hatásoktól. A Jobbik mindenben a lakosság mellett áll, számunkra az emberek biztonságát nem a statisztikai adatok, hanem a valós életkörülményeik határozzák meg.

A Jobbik Celldömölki Szervezete és Rába Kálmán, a Jobbik Vas megyei alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek