2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Bíróság elé állítások

A Kazincbarcika Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az elmúlt napokban két nyomozást fejezett be és zárt le gyorsított eljárásban, melyeket bíróság elé állítási javaslattal küldött meg a Kazincbarcikai Járási Ügyészségnek.
Kazincbarcikán az egyik söröző előtti területen T. József 51 éves helyi lakos 2013. augusztus 13-án késő este tettleg bántalmazott egy szintén helyi férfit, aki az atrocitás következtében megsérült. Az elkövető kirívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, illetve riadalmat keltsen. A kiértesített rendőrjárőrök az elkövetőt elfogták és előállították. Az ügyben az 51 éves férfival szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

A 19 éves J. Richárd 2013. augusztus 24-én az esti órákban Kazincbarcikán az Egressy téren volt barátnőjét magához szorította, felemelte és megpróbálta magával vinni. A fiatalember a lányt annak többszöri, határozott felszólítására és védekezése ellenére sem volt hajlandó elengedni, mellyel a személyi szabadságától megfosztotta. A sértettnek a segítségére siető barátnője közreműködésével sikerült az elkövető szorításából kiszabadulnia. A fiatalembert a rendőrök előállították. Az ügyben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a 19. éves J. Richárddal szemben személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek