2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a tolvaj

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 5-én történt rendőrségi eseményeiből.

Bűnügyi őrizetbe vette csütörtökön a Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt a 27 éves H. Rómeót. A nyomozás adatai szerint a felsőzsolcai férfi az elmúlt időszakban két helyi ingatlanból különféle kerti szerszámokat tulajdonított el. Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés tizenegy esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A személyi sérüléssel járó közlekedési beleset a délutáni órákban történt a 37-es számú főközlekedési úton. A helyszínelés adatai szerint egy személygépkocsi Sátoraljaújhely irányából haladt Sárospatak felé. A sofőr letért az útról, az autót visszakormányozta a pályára, ahol megpördült, majd két személygépkocsinak is nekiütközött. A közlekedési baleset körülményeit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei rendőr-főkapitányság és az Encsi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy-egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek