2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Díjkitűzés visszavonása

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett gyanúja miatt folytatott büntető eljárást.

Ismeretlen elkövető 2011. december 13-án bement Miskolcon egy pénzintézetbe, ahol az ott dolgozó három női alkalmazottat egy robbanószerkezetnek mondott tárggyal megfenyegette és pénz átadására szólította fel.

Az ott dolgozók ennek hatására a kasszában lévő pénzösszeget egy az elkövető által adott reklámszatyorba tették, amivel a tettes a helyszínről gyalogosan elmenekült. A cselekmény során személyi sérülés nem történt.

 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére 2011. december 20-án 150.000- forint díjat tűzött ki.

 

Tekintettel arra, hogy a rendőrség a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható W. Gábort elfogta, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetői díjat ezúton visszavonja.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek