2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

BÁV Születésnapi Fesztivál Miskolcon

Kizárólag Miskolcon a BÁV többet ad: jelentősen megemelt kölcsönösszeggel várja ügyfeleit a 240 éves cég

Hazánk legrégebben alapított, jogfolytonosan működő vállalkozása, a BÁV Zrt. idén ünnepli fennállásának 240. évfordulóját. A jeles esemény alkalmából nagyszabású születésnapi fesztivált rendez a Társaság Miskolcon 2013. szeptember 6-án a szentpéteri kapui TESCO Expressz Áruház parkolójában. A délután 15.00-kor kezdődő rendezvényen vidám családi műsorokkal, koncertekkel, egészségszűréssel, nyereményjátékkal és záloghitelezési szakértői tanácsadással várják a látogatókat. Az ünnepi programokkal párhuzamosan 2013. szeptember 5.-től jelentősen megemelt kölcsönösszeget kínál ügyfeleinek a BÁV miskolci fiókjaiban.

A BÁV Zrt. születésnapi fesztiválja 2013. szeptember 6-án 15.00 órától kezdődik a UNITED Együttes koncertjével Miskolcon a TESCO Express áruház parkolójában a Szentpéteri kapu 103. szám alatt. A koncertet követően a játékos kedvű vendégek a BÁV-val és a záloghitelezéssel kapcsolatos kvíz kérdésekre válaszolhatnak, majd részt vehetnek 500 darab héliummal töltött léggömb felengedésében. A lufik emelkedése szimbolizálja a zálogtárgyak után jelentősen megemelt kölcsönösszeget, amelyet 2013. szeptember 5.-től kínál a BÁV Zrt. a 90 napos futamidejű zálogügyletet választó új ügyfelei számára, kizárólag a miskolci zálogfiókjaiban folyósít. Az ünnepi rendezvény 16.00 óra 30 perctől a vidám hangulatú Mesegyár zenekar fellépésével folytatódik, akik a jól ismert gyermek slágerek mellett saját szerzeményeiket is előadják. A gyermekzenekar koncertjét a Miskolci Szinva Fitt Mazsorett Csoport látványos bemutatója követi, majd a rendezvény a Szinva Fitness Stúdió attrakciójával zárul.
A BÁV Születésnapi Fesztivál keretében az Egészség Záloga Sátorban vérnyomás- és vércukormérésen, valamint szemvizsgálaton vehetnek részt a látogatók. A gyermekeknek ugrálóvárral, arcfestéssel és bohócok fellépésével kedveskedik a Társaság. A gasztronómia szerelmesei sem maradnak program nélkül, hiszen a DON PEPE Pizzéria pizza kóstolót tart a helyszínen.
A program látogatása ingyenes.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…