2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: Stadionépítések helyett a rászorulókat támogassa a kormány

Hende Csaba bejelentette, hogy Szombathely is stadiont kap, meg futsalpályát, mintegy 10 milliárd forintért, pedig a vasi megyeszékhelynek van futballpályája.

Nem értjük, mi szükség van erre a luxuskiadásra. Épül a Fradi-pálya, a debreceni és a vezér óhajának megfelelően a felcsúti is. A magyar adófizetőknek Orbán Viktor focimániája eddig mintegy százmilliárd forintjába került, miközben 4,5 millió szegény él Magyarországon és a leszakadás folyamatos.

Ugyanezt a pénzt költhették volna a műtéti várólisták rövidítésére, szegény gyerekek iskolai ösztöndíjára, egyetemi férőhelyek bővítésére, vállalkozásfejlesztésre, egészségügyi béremelésre, a romák felzárkóztatására – és a sor hosszan folytatható.

A Demokratikus Koalíció tiltakozik az újabb stadionépítés és a közpénzek elherdálása ellen. A következő, demokratikus kormánynak kötelessége lesz a pazarlás megállítása és a felelős gazdálkodás helyreállítása.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…