2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Italozást követően törtek be a konyhára

Vádemelési javaslat az élelmiszer-tolvajokkal szemben. Rakaca egyik közintézményéből érkezett bejelentés az Edelényi Rendőrkapitányság Szendrői Rendőrőrsére 2013. február 2-án, miszerint a konyhára betörtek és onnan élelmiszereket tulajdonítottak el ismeretlen tettesek. A helyszíni szemle során a kiérkező rendőrjárőrök megállapították, hogy a bejárati ajtó befeszítését és az ablak betörését követően hatoltak be a tettesek a helységbe.

Az adatgyűjtések és tanúkutatások során felmerült annak a gyanúja, hogy a betöréses lopást két rakacai fiatalember követhette el. A rendőrök a bejelentéstől számított két hét múlva azonosították, elfogták és a kapitányságra előállították a 19 éves K. Ernőt és fiatalkorú társát, akik gyanúsítotti kihallgatásuk alkalmával elismerték a bűncselekmény elkövetését. Elmondták, hogy egy éjszakai italozást követően hirtelen ötlettől vezérelve hatoltak be a konyhára, ahonnan tojást, felvágottat vittek el.

 

Az Edelényi Rendőrkapitányság a szabálysértési értékre  elkövetett betöréses lopás vétsége ügyében folytatott nyomozást a 19 éves K. Ernővel és 17 éves társával szemben befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek