2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Megkezdik a felkészülést a Renegátok

Jövő héttől véget ér a nyári szünet a Miskolci Renegades játékosainak. A 2013-14-es szezonban a csapat legfontosabb célja a Divízió II.-ben való eredményes részvétel, erre már szeptembertől edzőmérkőzésekkel készülnek. A szakmai hátteret továbbra is az amerikai Phillip Hilderbrand biztosítja.

„Onnan folytatjuk ősszel, ahol a nyár elején abbahagytuk” – jelentette ki Phillip Hilderbrand edző. „A legfontosabb feladatunk az újoncok felzárkóztatása és a meccsrutinjuk növelése.”

Az amerikai szakember már évek óta segíti a Miskolci Renegades felkészülését, ma újabb egy éves együttműködésről állapodott meg a csapattal. A következő hetekben-hónapokban megkezdődik az az intenzív felkészülés, amely már a tavasszal induló Divízió II. küzdelmeihez adja meg a kondíciót és állóképességet a játékosoknak. –  mondta Gável Iván, az egyesület elnökségi tagja.

A tájékoztatón elhangzott: az eredeti tervekben ősszel is több mérkőzés szerepelt, de a Blue Bowl kupát a kevés jelentkező miatt nem rendezi meg a Magyar Amerikai Football Szövetség, az ifi bajnoksághoz pedig kevés a Renegades kerete. A létszámot egyébkén az ősz folyamán egy újabb toborzással akarják növelni, amelyre korosztálytól függetlenül várják majd az érdeklődőket.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…