2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Előzetesben a bánhorváti fogva tartó

A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte el az élettársát bántalmazó, házába záró és megöléssel fenyegető férfinak. Mint ismeretes a sértett szüleinek bejelentése alapján a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai 2013. augusztus 26-án este egy bánhorváti családi házhoz mentek ki intézkedni. A bejelentés szerint az ingatlanban lakó nőt és kiskorú gyermekét élettársa házukból nem engedi ki. A hozzátartozók elmondása szerint a férfi élettársát többször bántalmazta, és őket is öléssel fenyegette meg.

A kiérkező rendőrök körbekerítették az ingatlant, majd felszólították a bent tartózkodó férfit, hogy jöjjön ki és adja meg magát. A személy az egyenruhások felszólításának eleget téve kijött a házból, amit követően a járőrök testi kényszert és bilincset alkalmazva elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 38 éves G. Sándort őrizetbe vette és előterjesztéssel élt előzetes letartóztatása érdekében, amit ügyészi indítványra a Kazincbarcikai Járásbíróság a mai napon elrendelt.

 A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a terhelttel szemben a sértett sanyargatásával elkövetett, személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek