2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Egy természetesen őszinte lány a Hallgass Hazait rádióműsorban: Szirtes Edina Mókus.

Egy természetesen őszinte lány a Hallgass Hazait rádióműsorban: Szirtes Edina Mókus.

Kiderül, hogy nem csak a műsorvezetőnek tűnt fel: Mókus beszédhangja nagymértékben hasonlít Kovács Kati énekesnő hangjához. Mókus elmeséli, hogy Kovács Kati menedzsere egyszer emiatt ment oda hozzá. „Egy évvel ezután volt szerencsém megismerni Katit egy fellépésen, egy végtelenül őszinte ember. Annyira őszinte, hogy mindenkit zavarba ejt az a nyitottság, őszinteség, és kendőzetlenség.”

Szó esik a beszélgetésben a szerelemről: „Az a fajta ember vagyok, aki egyáltalán nem tud ezzel bánni, mert mindig elragad… Általában a tehetség az, ami rabul ejt – tehát bárki, aki tehetséges, az meneküljön.”

Zeneileg 3 féle módon is megszólal Mókus a műsorban: A Fabula Rasa csapatával, a Szerelmesezős lemezről, és elhangzik egy Zsédának írt dal is, illetve vidám hangulatképeket is hallhatunk arról, amikor a lányok együtt vannak.

A műsor vendége az Ivan & The Parazol csapatának két tagja: az énekes Vitáris Iván, és a billentyűs Beke István. A fiúk életkora 22 év – kivéve Istvánt, aki 32 -, mégis szívből ragaszkodnak a hatvanas-hetvenes évek zenei hangulatához. Ennek a stílusnak az időtlenségét visszük tovább – mondja Iván.
Mesélnek róla, hogy miért.  A csapat ősszel Texasban járt egy kis mini turnén, nyáron itthon, októberben pedig szinte biztos, hogy visszatérnek New Yorkba.

Terítéken a Ghymes zenekar elmúlt 30 éve – telefonon keresztül kapcsolódik be a műsorba a két testvér, Szarka Gyula és Szarka Tamás. Mindig is arról énekeltek, ami a legjobban foglalkoztatta őket. Mélypont az évtizedek alatt azért nem volt, mert lépcsőről lépcsőre haladtak fokozatosan előre – ahogy mesélik. Panaszkodhatnék, mondja Tamás – de nálunk van egy olyan mondás, hogy aki panaszkodik, attól el kell venni. Van az a szép kis nóta: Nem szánt-vet az égi madár, mégis eltartja a határ. Én sem szántok, nem is vetek, mégis megélek köztetek…

Hallgass Hazait – Minden héten!


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek