2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Felhívás eltűnés ügyében

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.
Az Encsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Szabó János 68 éves abaújkéri lakos eltűnése ügyében.

A férfi hozzátartozója tett bejelentést, miszerint Szabó János az egyik miskolci kórházból kezelését követően 2013. augusztus15-én hazaengedték, azonban lakóhelyére nem érkezett meg. A felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Személyleírása:

Szabó János kb. 160-170 cm magas, vékony testalkatú, 50-60 kg súlyú, rövid, ősz hajú, bajuszt, szakállt nem visel. Kórházba szállításakor kék színű munkásruha és papucs volt rajta, kórházból távozása utáni ruházata nem ismert.

 

A Rendőrség kéri, hogy aki Szabó János tartózkodási helyéről információval rendelkezik, illetve őt eltűnése óta látta, vagy látni vélte, jelentkezzen.

Bejelentésüket megtehetik személyesen az Encsi Rendőrkapitányságon ( Encs, Petőfi út 75/a ), illetve távbeszélőn a (46) 587-277-es , vagy az ingyenesen hívható 112-es telefonszámokon.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…