2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Segítő Vásár Miskolcon

A Salva Vita Alapítvány – a Szociális és Családügyért Felelős Államtitkárság megbízásából – „Segítő Vásár” címmel 2013 májusában országos rendezvénysorozatot indított.

A rendezvényen a fogyatékossággal élők által gyártott termékeket állítják ki, amelyeket meg is lehet vásárolni. Idén a programsorozat országos méretűvé bővült, a már hagyománnyá vált karácsonyi vásár mellett (Budapest, Millenáris) a vidéki nagyvárosokban is szeretnék bemutatni és megismertetni a nagyközönséggel azokat a kézzel készített, kiváló minőségű magyar termékeket, melyeket megváltozott munkaképességű dolgozók gyártanak. A helyszínek: Debrecen, Balatonfüred, Miskolc, Pécs, Békéscsaba és Győr. A rendezvénysorozat hozzá kíván járulni ahhoz, hogy hazánkban tovább növekedjen a fogyatékkal élők társadalmi elfogadottsága.

A programsorozat következő állomásának helyszíne: Miskolc lesz. A Nemzeti Színház árkádjai alatti területen várják az érdeklődőket  (3525 Miskolc, Széchenyi u. 15.).
Időpontja: 2013. augusztus 28., 14-18 óra. A rendezvény helyi nagykövete a miskolci származású Pál Dénes énekes. A rendezvény védnökei: Csöbör Katalin és Sebestyén László országgyűlési képviselők. A Segítő Vásáron való részvétel és a látogatás ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…