2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Sztárportré visszatekintő

A Sztárportré visszatekintő sorozata most a 2010-ben rögzített beszélgetéseket veszi górcső alá. A változás, megújulás, a belső és a külső… Utólag visszatekintve, sok adás témája ezek köré a gondolatok köré épült.

Kánya Kata, akit főként a társkeresés kapcsán ismerünk, konkrét ötleteket ad, amik egyszerű, és valóban hasznosítható tippek, például magányosok számára. Néha kicsit keményen fogalmaz, de ezt szeretjük: “Ha neked nincsenek barátaid, az a te sarad. A társtaláláshoz valóban kell szerencse, de hogy az embernek barátai legyenek, ahhoz nem kell szerencse. Ahhoz meló kell, odafigyelés, szeretet, nyitottság – az rajtad múlik.”

Változtatni lehet, és változtatni érdemes – mondta Dr. Domján László egy beszélgetésben. “1997 decemberében a világ leghíresebb orvosi egyetemén, az amerikai Harward-on kongresszust tartottak annak eldöntésére, hogy a távgyógyítás, és az imádkozás valakinek a gyógyulásáért, vajon hatékony-e. Sorra vették az összes tanulmányt, kutatási eredményt, és a kongresszus végén egyértelműen kimondták, bizonyított tény, hogy hatékony.”

“Arra biztatok mindenkit, hogy félálomban este, elalvás közben, és reggel ébredezés közben a céljait képzelje el, színesen, érzékletesen, örömmel. Egyrészt, ennek hatására olyan tettekre ösztönzi magát, amelyek miatt nagyobb az esélye, hogy valóban eléri a célját, és esetleg valamilyen furcsa érdekes módon bevonzhat olyan embereket, olyan eseményeket, amik valóban hozzásegítik, hogy elérje a célját. Vagy, olyan ötletek születnek a fejében, amik korábban nem jutottak eszébe, pedig valóban hasznosak, és hozzásegítik, hogy elérje a konkrét célját.”

A 2010-es Visszatekintő adásban beszél Gálvölgyi János, és László M. Miksa is (Ladánybene 27) megjelenésről, öltözködésről, kinézetről, és még a zsák ruhás viseletről is.

A visszatekintő adás itt meghallgatható: https://www.youtube.com/watch?v=FCPw4ZJCvmo
http://sztarportre.hu/sztarportre/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek