2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Két órán belül őrizetben a betörők

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozás ismeretlen tettes(ek) ellen, mert azok 2013. augusztus 23-án délben az ajtót benyomva behatoltak egy sajóecsegi lakóházba, és onnan cigarettát valamint kisebb értékű ékszereket tulajdonítottak el. A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a Sajóbonyi Rendőrőrs munkatársai két órán belül azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható edelényi 37 éves K. Andrást, 25 éves M. Norbertet, valamint a 23 éves H. Zsoltot, akiket a nyomozók bűnügyi őrizetbe vettek.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek