2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Mérkőzést vezetett Gesztesi Károly

A hétvégén az újpesti vízibirodalomban együtt focizott Müller Attila, Dombi Rudi, Erdei Zsolt, Major Beni, Dopeman és az öccse, Peti. Mindannyian rendszeresen járnak a fürdőbe, azonban most a  II. Sunshine Családi Fesztivál alkalmából megrendezett mérkőzés csapattagjaiként mutatkoztak be.

„Életemben először vezettem meccset, nagyon jó mulatság volt. Egyébként is rendszeresen járunk a fiaimmal az Aquaworld élményfürdőbe, de most hétvégén egy igazi családoknak szóló fesztivál várta a látogatókat sok sok programmal; állatsimogató, ugrálóvár, koncert és értékes nyeremények” – mondta Gesztesi Károly színművész.
A  fesztivál immár második alkalommal került megrendezésre a fürdőben. A szervezők nem is számítottak rá, hogy az első hétvégét is felülmúlja a mostani és sokkal több látogató érkezik; a 3 nap alatt közel tizenkétezer vendég látogatott ki a rendezvényre. A szervező párostól megtudtuk, hogy jövőre is mindenképp megrendezik a környezettudatosságra nevelő, családi hétvégét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…