2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elszíneződött a szondák

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. augusztus 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabálysértési őrizetek
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrség kilenc személyt vett szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt három nővel szemben, illetve egy-egy férfival szemben garázdaság és rendzavarás miatt alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést. Az ózdi és az edelényi rendőrök pedig egy, illetve három tolvajt vettek szabálysértési őrizetbe.

 Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset. Anyagi kárral végződő ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Az Encsi és a Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy-egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek