2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Orvosi rendelőből lopott az edelényi tini

Edelény – Egy asztalon hagyott táskából tulajdonította el a tolvaj a tárcát a benne lévő bankkártyákkal és iratokkal együtt.

Egy edelényi rendelőintézet dolgozóját lopták meg még 2013. január 31-én. A sértett irodai íróasztalán hagyta táskáját, majd bezárta az ajtót, de a kulcsot a zárban hagyta, még a mosdóba ment. Mikor visszatért már nem találta értékeit. Kollégái segítségével szétnéztek a többi helyiségben is és a férfi mosdóból előkerült a táska, de már a tárca nélkül.

Az Edelényi Rendőrkapitányság a bejelentést követően közokirat, magánokirat vagy készpénz-helyettesítő fizetési eszköz egyidejű elvételével szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendőrök négy hónap alatt azonosították és előállítottak egy helyi fiatalkorú fiút, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

Az Edelényi Rendőrkapitányság az elkövetővel szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek