2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ajtót feszítettek, ablakot törtek a zsákmányért

Vádemelési javaslat a nyékládházi hétvégi házak feltörői ellen. Lopás vétség és lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség az akkor még ismeretlen tettesek ellen, akik 2013 januárjában nyékládházi hétvégi házakba hatoltak be, és onnan különböző szerszámgépeket és egyéb használati tárgyakat tulajdonítottak el.

 

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Róbert, F. Géza és H. Gábor hejőszalontai lakosokat.

A gyanúsítotti kihallgatás során egyikük a terhére rótt bűncselekmények elkövetését beismerte, a másik két tettes a vallomástételt megtagadta, azonban a beszerzett bizonyítékok alátámasztják a rendőrség megalapozott gyanúját.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság Emődi Rendőrőrse a három férfi ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte, és az eljárás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Miskolci Járási Ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek