2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Illegálisan használt üzemanyagkártya – Rendőrségi felhívás!

Illegálisan használt üzemanyagkártya – Rendőrségi felhívás!

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés bűntett és más bűncselekmények miatt. Az ügyben a rendőrség a lakosság segítségét kéri.
A nyomozás adatai szerint az elkövető 2013. május 21-én 21 óra 50 perc után egy nyékládházi üzemanyagtöltő állomáson egy miskolci cég hitelkártyájával jogosulatlanul több mint egymillió forintért gázolajat tankolt.

 

A biztonsági kamerák felvételei alapján az elkövető és az általa használt gépjármű azonosítói:

Fehér börű, 30-35 év körüli, vékonyabb testalkatú férfi. Fekete, négyzet alakú kerettel ellátott szemüveget viselt, a hajszíne sötétbarna, az elkövetés idején piros baseball sapkát viselt.

 

Az elkövetéshez használt jármű egy fehér 2007, vagy azután gyártott Fiat Ducato zárt terű tehergépkocsi, amely az elkövetés idején egy hamis rendszámtáblával volt ellátva. A jármű gyárilag magasított 17 köbméteres raktérrel rendelkezik.

 

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a bűncselekmény elkövetőjét, illetve bármilyen információval rendelkezik a bűncselekménnyel vagy az elkövetővel kapcsolatosan, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számra, vagy személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon (Miskolc, Fábián kapu 4.). Az esettel kapcsolatos információit megoszthatja a rendőrséggel még 06-46 514-511 –es telefonszám 26-79-es mellékén, vagy a miskolcrk@borsod.police.hu elektronikus levelező címen is.

 

A bejelentő adatai a Rendőrség bizalmasan kezeli!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek