2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Tolvajszomszéd

Vádemelési javaslat a lyukóvölgyi áram- és fém tolvajjal szemben.

Meglopta szomszédjait az a miskolci férfi, aki még az áramot is illegálisan vételezte. A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrse indított büntetőeljárást az akkor még ismeretlen elkövetővel szemben lopás gyanúja miatt.

A tolvaj 2013. január 24-ét megelőző napokban két lyukóvölgyi ingatlanba betört és azokból fémeszközöket és kerti szerszámokat tulajdonított el.

 

A nyomozás során a rendőrök azonosították M. Elemér 19 éves miskolci férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmények elkövetésével. A férfinál tartott házkutatáson a rendőrök lefoglalták az ellopott eszközöket. Sőt az eljárás során M. Elemér beismerő vallomást tett arról is, hogy lakásában illegálisan vételezi az áramot, így a rendőrség szabálysértési eljárást is indított az ügyben.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben lopás vétsége miatt folytatott büntetőeljárást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a helyi ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek