2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„Közlekedik a család ” – megyei döntő

Az elmúlt év kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága az idén is meghirdetett a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatot, melynek célja, hogy a közlekedők széles rétegeinek – gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas – figyelmét a rendőrség egy időben irányítsa  a biztonságos, balesetmentes közlekedés felé.

A vetélkedősorozat Borsod-Abaúj-Zemplén megyei döntőjén a területi versenyek I. helyezett családjai vesznek részt, melyre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében 2013. július 27-én (szombaton) 09. 00 -15. 00 óra között Miskolcon, a TESCO parkolóban (Szentpéteri kapu) kerül sor, a közlekedésbiztonsági nyílt nap keretében.

 Információs háttér:

A versenyre nevezhetett minden olyan család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, és két 6-18 év közötti gyermeket nevelnek. (Nem volt kizáró ok, hogy a család három vagy több gyermeket nevel, de a vetélkedősorozaton csak két 6 és 18 év közötti gyermekkel lehet részt venni, és továbbjutás esetén a csapat összetételén nem szabad változtatni.)

 A családi vetélkedő országos döntője 2013. szeptember végén a zsámbéki Driving Camp Hungary közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központban kerül megrendezésre.

 
Az országos verseny díjazását az Autós Nagykoalíció biztosítja. A fődíj egy Skoda Rapid személygépkocsi, illetve több értékes díj kerül kiosztásra (magyarországi üdülések, benzinutalvány). A résztvevő családok mindegyike részesül valamilyen ajándékban. A nyereményekkel kapcsolatos adókat az Autós Nagykoalíció fizeti meg.

 

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek