2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kerékpárosok figyelem! – Figyelem, kerékpárosok!

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Őrizetben a kukorica tolvajok

Több mint száz cső kukoricát akartak ellopni azok a tolvajok, akiket tetten értek a járőrök. A körömi terménytolvajok 2013. július 22-én a délutáni órákban Sajóhídvég külterületén szándékozták eltulajdonítani a kukoricát. A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a 23 éves H. Istvánt, a vele egyidős M. Editet és fiatalkorú társukat.

 

Személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést alkalmaztak a miskolci rendőrök azzal a négy nővel szemben is, akik védett övezetben kínálták szexuális szolgáltatásaikat a megyeszékhelyen.

 

Ugyanezen napon egy bolti tolvaj is rendőrkézre, illetve szabálysértési őrizetbe került. A 42 éves miskolci R. László egy helyi élelmiszerboltból akart szeszes italt ellopni, de tetten érték. A Szerencsi és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság további egy-egy főt vett szabálysértési őrizetbe rendzavarásért, illetve lopásért.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben a Miskolci, Kazincbarcikai, Sárospataki és Edelényi Rendőrkapitányság.

 

Kerékpárosok figyelem! – Figyelem, kerékpárosok!

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés további két esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, ami 2013. július 22-én történt a megyeszékhelyen, dél előtt nem sokkal a Soltész Nagy Kálmán úton. A helyszínelés adatai szerint egy tehergépkocsi vezetője elinduláskor nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, így összeütköztek. A biciklis megsérült a közlekedési balesetben, akit kórházba szállítottak.

 

A másik baleset a kora délutáni órákban történt Miskolctapolcán. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsit előzött egy motoros és a figyelmetlen manőverben a két jármű összeütközött. Az eset során a motoros megsérült, akit kórházba szállítottak. A baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek