2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Német egyetemisták a ME-en

A Miskolci Egyetem politikatudományi képzéseinek feltérképezése is célja a magyarországi politikai rendszer, a politikai kultúra megismerése céljával a napokban hazánkba látogató német egyetemistáknak. A mintegy 30 fős csoport július 18-án, csütörtökön délután 1 órára érkezik a Miskolci Egyetemre a Bölcsészettudományi Kar Politikatudományi Intézetének meghívására.

A fiatalokkal való találkozóra a média érdeklődő képviselőit is várják a szervezők a B/2. (bölcsészépület) földszinti, Kék termébe. Itt Dr. Horváth Zita, a Bölcsészettudományi Kar dékánja köszönti a vendégeket, akik ezt követően két előadást hallgathatnak meg szinkrontolmács közreműködésével.

Dr. Fazekas Csaba intézetigazgató egyetemi docens (Politikatudományi Intézet) A felsőoktatás helyzete Magyarországon; Fekete Sándor tanársegéd (Politikatudományi Intézet) pedig A helyi önkormányzatok, a vidék helyzete Magyarországon címmel tart rövid összefoglalót számukra. A többnapos magyarországi tanulmányút szervezője a Heinrich Böll Alapítvány (Heinrich Böll Stiftung).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…