2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Bukósisak nélkül fának ütközött, meghalt

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
Közlekedésrendészeti helyzetkép: Halálos közlekedési baleset Halmajon
Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain 2013. július 14-én egy halálos kimenetelű és két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés további egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Halmaj belterületén vasárnap koraeste halálos közlekedési baleset történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy helyi 29 éves férfi Simson típusú segédmotor-kerékpárjával közlekedve a Kossuth utcában eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt a baloldali útpadkára, ahol érintőlegesen egy fának ütközött, majd a járművével felborult és olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A helyszíni szemle megállapította, hogy a motoros vezetői engedély és bukósisak hiányában vezette járművét. A baleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Téglával támadó garázda

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást T. Béla 53 éves sajószentpéteri lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2013. július 14-én délután a tiszaújvárosi strandfürdő területén a büfé vezetőjébe és alkalmazottjába belekötött, majd egy téglával megdobta az étkezde tulajdonosát, aki védekezésül kezét maga elé tartva könnyebb sérülést szenvedett. Az elkövetőt a rendőrök elfogták és előállították.

Körözött személy fogtak a miskolci rendőrök

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai vasárnap koraeste egy lopás miatt körözött személyt kerítettek kézre, akivel szemben a Miskolci Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A felkutatott és elfogott 35 éves helyi T. Józsefet a rendőrök őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy esetben.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek