2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Maró féltékenység

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Megkeserítette volt barátnője életét az a férfi, aki az elmúlt időszakban több bűncselekményt is elkövetett vele szemben. A rendőrség az ügyben folytatott nyomozást lezárta.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt folytatott eljárást a 30 éves sajószentpéteri B. Ákossal szemben. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2013. január 13-án volt barátnőjét szabad mozgásában korlátozta. Egy kazincbarcikai szórakozóhelyen nem engedte, hogy a nő elmenjen onnan. 

Más alkalmakkor a sértett céges autójának szélvédőjét betörte, maróanyaggal leöntötte, és még a rendszámtábláját is lelopta. Előfordult olyan is, amikor a gyanúsított egy szórakozóhelyen italt rendelt a nőnek, aki ezt nem fogadta, erre a férfi ráöntötte azt.

 

A lefolytatott nyomozás eredményeként a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság álláspontja szerint B. Ákos megalapozottan gyanúsítható becsületsértés, személyi szabadság megsértésének bűntette, valamint rongálás, zaklatás és könnyű testi sértés vétségének elkövetésével. Az említett ügyben rendőrség a nyomozást lezárta és az iratokat 2013. június 27-én vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek