2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna”

Kövér László egy tegnap esti tévéműsorban hazudott, amikor azt mondta, nem lehetetlenítette el a Jobbik munkáját, és csak azokat a szakértőket tiltotta ki a munkahelyükről, akik nem köztisztviselők. Megvonta ugyanis a Jobbik azon jogát is, hogy a munkavégzés során vendégeket fogadhasson, mint például a fogadóórákra érkezők, a sajtótájékoztatókról beszámoló újságírók vagy akár nagykövetek.
A házelnök a kollektív bűnösség elvét alkalmazta, hiszen több mint száz munkatárs állandó belépési jogát vonta meg, holott a Jobbik földtörvény elleni tiltakozó akciója idején a szakértői páholyban jóval kevesebb ember volt jelen. A munkatársainkat, asszisztenseinket Kövér László ráadásul olyan hirtelenséggel tiltotta ki, hogy személyes dolgaikért azóta sem tudnak bemenni a munkahelyükre. Mivel a házelnök a műsorban beismerte, hogy ő személyesen adott utasítást a Jobbik munkatársainak kitiltására, így ezt a vallomást az általam ismeretlen tettes ellen, hivatali visszaélés gyanújával tett feljelentéshez csatolni fogom.

Kövér László korábbi nyilatkozata is vérlázító, miszerint a Jobbik képviselői akár „közénk is lövethettek volna”, hiszen éppen ő az, aki diktatórikus, a Rákosi-korszakot idéző lépéseket tesz, így inkább tőle várható fizikai inzultus. Ezt bizonyítja a tegnapi televíziós adásban tett kijelentése is: „Bennem nem lett volna ekkora higgadtság… Ne menjünk bele abba, hogy mit tettem volna, ha én vagyok ott fent.”

Az Országgyűlés elnöke a tévéadásban „szimpla idiotizmusnak” nevezte azt, hogy a Jobbik a hazaárulás ellen tiltakozott, tehát minden olyan embert idiótának titulált, aki nem ért egyet a magyar föld kiárusítását megengedő földtörvény elfogadásával.

Kövér László hiába fenyegetőzik erőszakszervezetek bevonásával, a Jobbik továbbra is mindent meg fog tenni azért, hogy megvédje a magyar földet, a magyar emberek érdekeit!

Sneider Tamás országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek