2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ütött az önbíráskodók órája

Vádemelési javaslat a verekedő perei férfiakkal szemben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába telefonon tett bejelentést 2013. február 27-én egy 56 éves hernádszentandrási asszony, miszerint két férfi az utcán bántalmazta őt.

A helyszínre érkező rendőrjárőrnek a nő elmondta, hogy a község egyik utcáján gyalogolt, amikor megállt mellette egy szürke autó, amiből kiszállt két általa ismert perei férfi. Mindketten kérdőre vonták, hogy hová tette az egyikük édesanyjának lakásáról eltulajdonított órát. Mivel ő tagadta a vádaskodást, az 52 éves G. Imre megragadta mellkasánál a ruháját és elkezdte rángatni. Eközben két alkalommal pofon is vágta.

A cselekményt mások is látták, akikben ez megbotránkozást és riadalmat keltett.

Az elkövetőket a rendőrök előállították, velük szemben önbíráskodás bűntettének gyanúja miatt indult eljárás.

 

Az Encsi Rendőrkapitányság az 52 éves G. Imrével, és az 51 éves G. Miklóssal szemben önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek