2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kiütéssel győz: Az acélember

A legendás, a Kripton bolygóról származó hősalak arról híres, hogy mindig jókor érkezik és mindenkinél erősebb. A legújabb Szuperman-film, Az acélember hosszú várakozás után végre megérkezett a világ mozijaiba, és méltó maradt a legendájához: ismét legyőzhetetlennek bizonyult, hisz a többi film sem tudta felvenni vele a versenyt.

A bemutatója utáni első hétvégén csak az USA-ban 116 millió dollárért váltottak rá jegyet a rajongói, még annál is többet, mint amennyire a Warner Bros. elemzői előzetesen számítottak. Mivel a vörös köpenyes igazságosztó különlegesen látványos új filmváltozata 25 másik ország több mint 10 000 (!) mozitermében is bemutatkozott, és ott több mint 73 millió dollárnyi bevételt gyűjtött, a mozikban töltött első négy napja alatt majdnem összejött a 200 milliós siker. És ez még csak a kezdet volt, hisz azóta újabb 27 országban (köztük nálunk) gördült fel a függöny, és kezdődött meg a hős legújabb sikertörténete.

Az izmos és jóképű Henry Cavill két hét alatt világsztár lett, és most együtt osztozik a reflektorfényen ismertebb társaival: Russell Crowe, Amy Adams, Kevin Costner, Laurence Fishburne és Diane Lane nélkül Az acélember nem lehetne ilyen sikeres – még akkor is, ha a főszerep természetesen a lélegzetelállító akciójeleneteké és a meghökkentően hiteles látványé – melyhez ráadásul a zene is harmonikusan passzol.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…