2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Nem tudott elillanni a miskolci illat tolvaj

Rendőrségi események Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. június 23-án.

Bíróság előtt 72 órán belül A miskolci rendőrök az izsófalvi 23 éves T. Alexandrával szemben indítottak szabálysértési eljárást, őrizetbe vétele mellett. A nő Miskolcon a Baross Gábor utcában, védett övezetben, orvosi igazolás nélkül kínálta szexuális szolgáltatásait. A Miskolci Rendőrkapitányság egy szlovák férfit vett bűnügyi őrizetbe lopás miatt. A 27 éves Jan P. egy miskolci nagyáruházból akart dologelleni erőszakkal ellopni egy parfümöt, de tetten érték.

Az ózdi rendőrök pedig két helyi férfit vettek szabálysértési őrizetbe garázdaság miatt, még a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság terménylopásért egy sajószentpéteri férfit. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

 

Az elmúlt 24 óra közlekedési baleseteiről

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Arlón ütközött össze két autó a délutáni órákban. A helyszíni szemle adatai szerint egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy másik járműnek és egymásnak hajtottak.

 

Egy kerékpáros esett el a Hangony és Szentsimon közötti útszakaszon a kora esti órákban. Az elsődleges adatok szerint a biciklis kőre hajtott, majd elesett.

A balesetek körülményeit az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

A harmadik közlekedési baleset Sátoraljaújhelyen történt a hajnali órákban. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi vezetője elaludt a volán mögött, majd az útról letérve egy családi ház kerítésének ütközött. A sofőrtől a rendőrök a helyszínen bevonták a jogosítványát, mert a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött. A baleset körülményeit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek