2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Földvédelmi Kerekasztalt hív össze a Jobbik

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a földtörvény mai szavazását közjogilag érvénytelennek tartja. A Jobbik álláspontja szerint a köztársasági elnök ezek után nem írhatja alá a törvényt. A magyar föld hazai kézben tartása mellett elkötelezett nemzeti erőként követeljük, hogy csak egy valódi társadalmi vita után kerüljön a parlament elé a javaslat.
A földtörvény jelen változatát oligarchák és maffiacsaládok diktálták a kormánynak, így nem is lehet alkalmas arra, hogy a családi gazdálkodókat segítse. Az előterjesztés a spekulánsok mellett a hangzatos ígéretek ellenére több mint 500 millió külföldit is rászabadít a magyar földre.

A Jobbik a mai akcióval mindennél világosabban jelezte, hogy a földkérdésben nem ismer alkut. Minden eszközzel továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy megvédjük a termőföldet mint az egyik utolsó megmaradt nemzeti vagyont. Ennek a küzdelemnek a következő állomásaként június 25-re, keddre Földvédelmi Kerekasztalt hív össze a Jobbik. E megbeszélésre várunk minden a magyar földért aggódó civil szervezetet, gazdálkodót, a probléma megoldásában segíteni képes embert.

Magyar Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek