2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Betette a kaput

Volt olyan hétvégi ház, ahová háromszor is betört az az elkövető, akit végül elfogtak a rendőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást R. József miskolci férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a tettes háromszor is betört egy lyukóvölgyi ingatlanba, ahonnan még a kaput is ellopta a különböző fémből készült eszközökkel együtt. Emellett egy másik hétvégi házból is vasanyagokat tulajdonított el. A Miskolc-Lyukóvölgyi Körzeti Megbízotti Csoport munkatársai többek között a helyi lakosokkal fenntartott jó kapcsolat segítségével elfogták R. Józsefet. Az elkövető 2013. június 13-án gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

 A KMB-s csoportot 2013. május 28-án adták át. A Miskolc-Lyukóvölgyi Körzeti Megbízotti Csoport tagjai feladatellátás szempontjából a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrséhez tartoznak. Fő feladatuk állandó rendőri jelenlét biztosítása az adott településrészen, valamint a helyi lakossággal való folyamatos, közvetlen kapcsolattartás.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek